Партньори

Filtermist International Co. е компания основана през 1969 год. в Бриджнорт, област Шромшир, западна Англия. Специализират в производство и дистрибуция на филтри за маслена мъгла и екипировка за паро и прахо улавяне. Техните продукти са подходящи за машини от всякакъв вид производствени дейности. Доказано ефективни са при повишаване качеството на работа на машините, както и поддържане чиста работната среда.

Широката гама продукти предоставя възможност на всички клиенти да намерят най-добрите индивидуални решения. Гарантираните различни опции за монтаж, ниски разходи по поддръжка и висока производителност правят Filtermist подходящ избор за широк кръг потребители. Техните филтри се използват в най-различни инсталации като: обща механична обработка, електроерозийна обработка, шлифоване, струговане, процеси на производство и преработка на храни и промишлени миячни инсталации.
Безкомпромисното качество на продуктите и осигуряването на високи стандарти на следпродажбено обслужване са основните отговорности, които Filtermist и всички световни дистрибутори на компанията са поели като лична цел. Поддръжката и резервните части могат да бъдат осигурени във всяка точка на света, гарантирайки дългия живот на производствените машини.

Filtermist е сертифицирана по ISO 9001:2008 и ISO 14001:2004, а продуктите са със знак за качество СЕ.
Всички устройства на Filtermist отговарят на актуализираната ЕС-Директивата за безопасност на машините 2006/42/ЕС (и BS EN ISO 12100-1 и 2) и RoHS-Директивата 2002/95/ЕС (Ограничаване на опасните вещества), а компанията изпълнява REACH-Изискванията (Регистрация, оценка и разрешаване на химичните вещества) ЕС No. 1907/2006.

Samchully Machinery Co. е основана през 1975 год. в Южна Корея. Компанията се разраства като глобална марка и е топ производител на държачи и затегачи. Комбинирането на първокласно качество, разумни цени и надеждно обслужване позволяват на фирмата да предложи най-високо качествени продукти на своите клиети.

През последните 30 години Samchully осигурява на своите клиенти най-висок клас приспособления за установяване на детайли. Сега фирмата предлага голямо количество разнообразни продукти на световните пазари. Богатия продуктов каталог се предлага на клиентите където и да се намират по света. Гамата включва: Въртящи маси, Специализирани патронници, Хидравлични патронници, Ръчни патронници, Менгемета, Стиски и други.
Samchully е доставчик на някои от световните лидери на пазара на Машини с ЦПУ включително Doosan (Daewoo), Hyundai- Kia (Wia) и базирания в Америка Haas Automation. Чрез широката мрежа от дистрибутори Samchully осигурява и високо кфалифицирано след продажбено обслужване.

Samchully Machinery Co. е сертифицирана по ISO:9001 и TÜV. През 2007 год. получават престижния сертификат SPPM (Single part per million) – програма, търсеща редуциране на дефектирали единици до едноцифрено число (не повече от 9) на всеки милион, използвани в производството. С него Samchully се присъединява към най-елитната група корейски производители, стремящи се към съвършено качество на продукцията.

YUNIL MACHINERY MFG CO. е основана през 1963 год. в Корея. Занимават се с производство на фрезови машини и в последствие специализират в продукцията на зъбно-фрезови машини. През годините са оборудвали най-големите компании в страната и чужбина с повече от 2000 броя зъбо-фрезови машини.

През 2006 год. на основата на натрупаните опит, знания и умения Yunil създават серия HERA – зъбо-фрезови машини с ЦПУ. След това 80% от продукцията бива изпращана на чуждестранни клиенти в повече от 10 страни.
Компанията цени своите клиенти и затова постоянно оптимизира и автоматизира производството на зъбно-фезови машини, основавайки се на свой дългогодишен опит.

Компания Sarigöl е основана през 2008 г. и играе значима роля в съвременното машиностроене. Тя е специализирана в производството на транспортьори за стружки и е лидер на пазара в тази област.

Sarigöl Konveyör допринася за развитието на икономиката на Турция с износа си за страните от Европейския съюз, както и с продажбите на местният пазар. През последните години друга сфера, върху която компанията се концентрира, е системата за обработка на стружки. Тази система позволява отделяне на стружките от токсичните отпадъци и да предотвратяване на замърсяването на околната среда. Освен това, когато бъдат отделени от стружките мажещо-охлаждащите течности се превръщат във вещества за многократна употреба и по този начин системата позволява на компаниите да спестят средства.

Качествените продукти, удовлетворението на клиента и важността на научно-развойните дейности са важни характеристики, които превръщат компанията в лидер в сектора.
Друга характеристика, която превръща Sarigöl Konveyör лидер в сектора е навременната и неограничена следпродажбена техническа поддръжка. Компанията има сертификати TSE и CE и след последните инвестиции произвежда продукцията си в по-модерен и голям завод.

SMW Autoblok
Eppinger
NOMURA DS