MaxMill в България

Първи инсталиран обработващ център с марка MaxMill

MaxMill в България

Jun 7, 2018

От края на 2016 година работим за създаване на стабилно партньорство между Лазатек и Тайванския производител на обработващи центри MaxMill. След дълги преговори, целящи да предложат най-добрите условия на българския пазар, първата машина на територията на страната е вече инсталирана.
MaxMill е основана през 1996 година и от тогава специализира в производството на вертикални обработващи центри. От както е основана, концепцията зад марката е да осигурява най-високо качество машини, които да постигат високи нива на продуктивност, точност и качество. Добрата репутация на производителя е благодарение на иновациите, които той развива и интегрира във вертикалните центри. Всяка машина MaxMill е надеждна, произведена в традициите на Maxmill и с изключителен дизайн, осигуряваща висококачествена обработка и минимални проблеми година след година. В допълнение към отличните възможности за проектиране и производство, Maxmill използва най-строгите системи за контрол на качеството на всяка стъпка от производствения процес. Така гарантират, че всеки техен вертикален обработващ център на ще удовлетвори напълно изискванията на клиентите по целия свят.
Ангажиментът, който поемат към всички клиенти като производител, ги кара да изследват непрекъснато новите технологии и да надграждат своите машини. Изключителната научноизследователска и развойна дейност е ключов фактор в този процес. В Maxmill имат висококвалифицирани инженери с над 20-годишен опит в производството на металообработващи машини. Една от причините за отличните резултати на Вертикалните обработващи центри на Maxmill са иновативните дизайнерски концепции, които те разработват. Качеството на машините се удостоверява от международни системи, включително: ISO 9001, JIS, DIN, UL, CSA и CE.

Наш клиент се довери на производителя и вече работи на машина от серията CRUISER.

Серията CRUISER реализира трудни задачи с лекота и ефективност. Стабилната масивната конструкция дава предпоставки за изключително точно изпълнение на обработките.Направляващите са закалени и прецизно шлифовани, а след това са покрити с високо качествен Turcite-B за максимална износоустойчивост. Повърхнините са допълнително обработени, за да осигурят точност за дълъг период от време.
Основните елементи на машината – тяло, колона, шейна и др. са произведени от висококачествен легиран чугун. Това осигурява максимална стабилност, минимални деформации и надеждност за целия период на експлоатация. Отливките са подсилени с ореберяване, с цел осигуряване на висока точност при разнообразни обработки. Тази изключителна конструкция ефективно удължава живота на машината и повишава термостабилността.
Инсталираната машина е с размер на масата 950х460мм и ход на обработка по X 800mm, по Y 500m и по Z 520mm. Системата за управление е Fanuc, а скоростта на шпиндела 10 000rpm.

За повече информация или оферта, моля свържете се с нас.