Горещи цени на SMEC и MAXMILL

Jun 15, 2018

Лазатек обявява настъпването на лятото с горещи цени на металорежещи машини с ЦПУ.
Специалните цени са валидни за CNC стругове с марка SMEC и обработващи центри MAXMILL, в периода от 15.06.2018г. до 31.07. 2018 г.
SMEC произвежда металорежещи машини и роботи повече от 30 години, благодарение на модерна, прецизна технология и успешен мениджмънт. SMEC0 машини се продават по целия свят – Европа, Северна и Южна Америка, Азия, Африка и Океания. Като доверен доставчик, предлагат части и екипировка на много световни големи компании в автомобилостроенето, самолетостроенето и роботостроенето.
MaxMill е основана през 1996 година и от тогава специализира в производството на вертикални обработващи центри. От както е основана, концепцията зад марката е да осигурява най-високо качество машини, които да постигат високи нива на продуктивност, точност и качество. Добрата репутация на производителя е благодарение на иновациите, които той развива и интегрира във вертикалните центри. Всяка машина MaxMill е надеждна, произведена в традициите на Maxmill и с изключителен дизайн, осигуряваща висококачествена обработка и минимални проблеми година след година. В допълнение към отличните възможности за проектиране и производство, Maxmill използва най-строгите системи за контрол на качеството на всяка стъпка от производствения процес. Така гарантират, че всеки техен вертикален обработващ център на ще удовлетвори напълно изискванията на клиентите по целия свят.
Повече информация за моделите машини, предлагани от двете марки, можете да намерите в раздел “Машини” на нашия сайт.

Очакваме Вашите запитвания на info@lazatec.com