MaxMill в България

Първи инсталиран обработващ център с марка MaxMill

COVID-19

Apr 10, 2020

Във връзка с възникналата извънредна ситуация и с цел ограничаване разпространението на COVID-19, ЛАЗАТЕК въведе временна организация на своята дейност при строго спазване на всички разпоредби от страна на компетентните власти.

През изминалите дни предприехме редица мерки, за да гарантираме непрекъсната работа и възможно най-доброто обслужване, като същевременно осигурим опазване на здравето както на служителите, така и на клиентите ни. Екипът на ЛАЗАТЕК, работи на смени, за да се намали рискът от инфекция, и полага всички усилия нашите продукти и резервни части да достигнат до клиентите.

Всички служители на ЛАЗАТЕК остават на разположение за запитвания на мобилните си телефони и фирмени имейли. Доставката на резервни части се осъществява в обичаен порядък, като е възможно забавяне поради създалите се обстоятелства. Компанията отлага всички профилактични технически обслужвания и инсталации на нови машини при съгласуване с клиентите. За сервизната дейност е създадена специална организация, целяща осигуряването на максимално съдействие на всички възникнали сервизни случаи.

Екипът на компанията остава на разположение при необходимост от допълнителна информация и призовава за отговорно и позитивно отношение.